Vaknade upp i dag och solen lyser över hela himlen. Vilken fantastisk syn. Hoppas det blir varmt också. Och många jordgubbar....
I går var jag på party. Superskojigt party måste jag säga. Helt olikt alla jag brukar vara på. Det var som en ny värld med dessa människor. Me like!
Först skjutsade Emma mig hem till Agneta där vi drack Tattinger, åt jordgubbar och ostar mm. Supergott! Börjar mer och mer bli förtjust i Tattinger. Nu är det tredje gången jag dricker vit Tattinger och den seglar snabbare upp på favvolistan. Piper Heidsieck ligger fortfarande på topp. Har en sån kyld om andan faller på. Har faktiskt en rosa Tattinger kyld också. Man vet aldrig om det kan behövas för att liva upp tillvaron.
Sedan åkte vi in till stan och åt mat. Moules Frites serverades. Hade ingen aning vad det var så jag fick googla det innan jag for så jag fick veta vad det innehöll. Det visade sig vara Belgiens nationalrätt, vittvinskokta blåmusslor med chiliaioli och pommes. Annorlunda. Åt även creme brüle som var übernajs.
Natten slutade uppe på skogsgatan med en cheesecake, konjak, expresso och massa spännande snack. Flera i sällskapet var konstnärer. Tyckte de var jättespännande personer med en helt annan verklighet än min egen. Säger som jag sa till Agneta innan hon gick hem, kvällen blev roligare än jag tänkt mig innan jag for!
Snart är helgen slut och då börjar semestern. Känns overkligt att den äntligen är här och att solen krupit fram. I går på tävlingen försökte jag verkligen värma mig i de få strålar som fanns. Sol fram jacka av, moln jacka på, sol jacka av osv.... var som ett helt arbetspass.
Jag och Janet var ut en sväng till Hertisan, Erik, Salsa och Arwen också. Tänk vad fort betena tagit slut när det inte varit någon sol efter regnen. Ingen återväxt. Hört flera personer som har slut på bete redan och det är bara juli. Känns som ovanligt.... Ganska enkelt att inte ha sommarbetande häst i år....
Ska nu ta på bikinin och gå ut i solen. Äntligen! Tänk, jag är ledig resten av månaden. Känns surealistiskt men najs.
Ciao från Prinsessan på Gräddhyllan
No comments:
Post a Comment